top of page
kép2.png

SkillToolkit Live! modulok

A SkillToolkit Live! a kapcsolódó képzés fejlesztési/lebonyolítási igényt lefedő,

testre szabható komplex eLearning platform,

amely számos modullal, funkcióval támogat téged:

Vizuális
tananyagszerkesztő

Tananyag lejátszó
Virtuális Tanulási Környezet

Automatizált képzés-
szervező modul

Tömeges tananyag
létrehozás modul

"Bigdata szintű"
Analitikai/Riport modul

FAR adatszolgáltatást
támogató modul

Vizuális tananyagszerkesztő

amellyel gyorsan, HTML kódolás nélkül, böngészőben futó vizuális szerkesztő felületen tudsz digitális tananyagokat készíteni  (akár varázslókkal PPTX és DOCX fájlból importálva is), azt bármikor néhány kattintással tudod módosítani és akár személyre szabott, adaptív tananyaggá tovább fejleszteni.

Tananyag lejátszó
Virtuális Tanulási Környezet

Egy hagyományos eLearninghez képest jobban segíti a tanulóidat úgy, mintha mindegyik mellett egy oktató állna, mert a SkillToolkit Live!-al a tanuló tudás szintjének megfelelő, személyre szabott tanulási útvonalat, segítséget tudsz adni.

Tömeges tananyag létrehozás modul

Nagy számú tananyagot készíthetsz egyszerűen, gyorsan, olcsón: pl. a szolgáltatásaidhoz kapcsolódó PowePoint prezentációkból, vagy Word dokumentumokból néhány kattintással elektronikus tananyagokat varázsolhatsz, amelyet bármikor tovább fejleszthetsz akár összetett adaptív tananyaggá, a tananyagokat pedig összefüggő vállalati képzési modulrendszerré.

"Bigdata szintű" Analitikai/Riport modul

Testre szabható riportokkal “kattintás szinten” tudod nyomon követni a tanulóid előrehaladását, gyorsan értesülhetsz az esetleges tanulási problémákról  és akár tanúsítványt is tudsz nyomtatni.

Automatizált képzés-szervező modul

Ennek segítségével egyszerre sok tanulóval és sokféle témában indíthatod el az elektronikus oktatásaidat, amelyekről a tanulók az értesítéseket is automatikusan kapják meg, tehermentesítve téged.

FAR adatszolgáltatást támogató modul

A jogszabályban előírt bejelentés köteles képzéseid adminisztrációs munkáit egyszerűen letudhatod, teljesítheted az adatszolgáltatási kötelezettségedet.

Anchor 1

Szeretnél személyre szóló ajánlatot kapni?

bottom of page