top of page

Módszertani példák tananyag fejlesztésre

Példák a SkillToolkit Live! módszertani megoldásaira
handsome-black2_edited.jpg
Kép1.png

Belső folyamatok oktatása,

onboarding,

upskilling

Munkafolyamatok oktatása

Kép5.png

Külső partnereknek nyújtandó szolgál-

tatás támogatása

Kép9.png

Belső és hatósági vizsgákra való felkészítés

Kép11.png

Belső folyamatok oktatása, onboarding, szinten tartó képzés

Belső folyamatok oktatása már az onboarding-al elkezdődik és folytatódik a szinten tartó képzésekkel, további képzési programokkal. Ezekben talán a legfontosabb a kapcsolódó jogszabályok, belső szabályzatok, eljárásrendek, biztonsági előírások, minőségirányítási rendszerek, a munkavégzéshez kapcsolódó dokumentációs feladatok oktatása, ahol  nem pusztán szabályokat tanítunk szöveg szerűen, hanem a valós élethelyzetekből  merítjük a szabályok helyes alkalmazását.
 

Anchor 1

Ilyenkor nem pusztán az eszközök, gépek, szoftverek kezelését oktatjuk, hanem valós munkafolyamat lépések elvégzését a szükséges komplex eszközhasználattal.
Ezt nem csak belső munkatársaknak, hanem külső partnereknek nyújtandó termék/ szolgáltatás személyes  támogatásának csökkentésére, kiegészítő tájékoztatására, képzési támogatására is ajánljuk.

Munka-
folyamatok oktatása

Anchor 2

Külső partnereknek nyújtandó szolgáltatás támogatása

pl.: ügyfélszolgálati terhelés, személyes betanítást csökkentő támogatás, vagy tárgyalás- és eladás technikai gyakorlatok, softskill témák is oktathatók, akár kevert képzési formában is!

Anchor 3

Belső és hatósági vizsgákra való felkészítés

Belső és hatósági vizsgákra felkészítő tesztrendszert is kidolgoztunk, amely a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően testreszabható, paraméterezhető. Ügyfeleink tapasztalata alapján a tesztrendszer a vizsgák követelményeinek megfelelően mérhetően eredményesen készíti fel a tanulókat a vizsgákra.

Anchor 4
bottom of page