A SkillToolkitkompetencia alapú, adaptív eTanulás rendszer modul

        A SkillToolkit kompetencia alapú, adaptív eTanulást támogató rendszer modul önmagában is képes tanulás-menedzsment keretrendszer (Learning Management System, LMS, pl.: SAP LSO, Oracle iLearn, Moodle, Ilias) funkciók ellátására. E mellett azoknál a vállalatoknál, amelyek már használnak egy meglévő hagyományos LMS-t, az mellé telepítve kiegészítő eTanulás szoftver modulként annak tanulás támogató funkcióit, pedagógia módszertani lehetőségeit nagyságrenddel tudja kibővíteni.

 

        Amennyiben a Megrendelő nem rendelkezik LMS rendszerrel, vagy cserélni akarja a meglévőt, telepítjük pl. a Moodle LMS-t és mellé a SkillToolkit kiegészítő eTanulás szoftver modult.

 

        Fontos megjegyezni, hogy a Képzési Adminisztrátor továbbra is az LMS-ben szervezi a tanfolyamokat, kurzusokat és azok eredményei vissza is kerülnek oda.

 

        Az emelt interaktivitás, a részletes tanulói nyomonkövetés adatait és az ebből készülő riportokat a SkillToolkit eTanulás modul webes analitikai és riport felületén lehet megtekinteni.

 

        A SkillToolkit eTanulás rendszer modul tananyag lejátszó modullal és beépített tananyag szerkesztő modullal is  rendelkezik. Ezzel a megoldással gyorsan, nagy tömegben, forgatókönyv, illetve tananyag sablonok segítségével lehet tananyagot fejleszteni, valamint a meglévőket néhány kattintással módosítani.